1 de 10
NADAL 2021

Per Nadal, «La tómbola d'El Tomb» de Reus

L'entitat engega una campanya en què els clients podran comprar butlletes amb premi, i la recaptació de les quals es destinarà a entitats socials

La campanya s'ha presentat aquest divendres | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 3 de desembre de 2021 a les 13:40 |
Aquest article es va publicar originalment el 3 de desembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest divendres presentat, al restaurant la Giberga, la campanya de Nadal d'El Tomb de Reus. L'han batejada com La tómbola del tomb, que preveu la distribució de butlletes entre les botigues adherides per tal que els clients les adquireixin. Aquestes "tenen premi" i, a més, tindran caràcter solidari. La regidora de Promociò Econòmica, Montserrat Caelles, ha estat present a l'acte i ha mostrat el seu suport a la iniciativa de l'associació comercial. 

Es repartiran, als establiments associats, un total de 17.457 butlletes (que representen 8.729'50 euros "solidaris") amb la imatge de la campanya. Aquestes tindran un preu de 0,50 euros "totes tenen premi segur", tal com s'ha apuntat des d'El Tomb. Les butlletes "es poden comprar, regalar, posar al lot de nadal, o afegir a l'amic invisible".

Tota la recaptació anirà destinada a les entitats Reus Refugi, Associació Dr. Tosquelles, Fundació Federic Bara i a la campanya Cap nen sense joguina.

En aquestes butlletes hi ha premis de "tota mena". Hi ha, posem per cas, més de 3.400 regals d'euros "tipus Bons Reus"; més de 3.400 premis en descomptes; o més de 9.800 regals "en comprar o consumir" als establiments adherits. En aquest sentit, des de l'entitat s'ha manifestat que s'hi poden trobar més de 1.400 regals directes en vals de compra (dos premis de 1.200 euros, de 600 i de 200), dos canvis d'imatge oferts per tres establiments diferents, "creant sinrgies entre ells, lots de llibres, o tractaments".

"Esperem que sigui una campanya de proximitat amb la ciutadania i poguem donar un impuls econòmic per a aquestes dates tant actives per als comerços d'El Tomb de Reus", s'ha conclòs.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: