POLÍTICA

Es perfila el Consell Municipal de la Cultura de Reus

Tindrà les funcions d'assessorar el govern municipal en aquesta matèria

Membres del Consell de la Cultura | Ajuntament de Reus
per A.C., Reus, Catalunya | 9 de desembre de 2021 a les 08:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de desembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consell Municipal de la Cultura de Reus, on professionals, entitats i ciutadania podran treballar en el model de la Cultura a Reus, avança en el seu procés de constitució amb l'elecció dels membres que en formaran part. Pròximament, es constituirà formalment aquest òrgan consultiu que tindrà les funcions d'assessorar el govern municipal en matèria de cultura; participar en el disseny, avaluació i seguiment d'actuacions i programes culturals de l'àmbit de la ciutat i executar determinades funcions amb relació al suport a la creació artística.

Així, el futur Consell estarà constituït per les següents persones: Aleix Vall, Aureli Ruiz, Carlota Royo, David Figueres, Irene Benavent, Joan Boronat, Jordi Cisa, Laura Prats, Maite Serna, Marc Càmara, Marc Moncusí, Mònica Bellido, Montse de Anciola, Montse Grau, Pilar Sanz, Quin Vilafranca, Ramon Bergadà, Violeta Pena, Xavi Salvador i Xavier Mèlich.

Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística, ha explicat que "s'ha procurat construir una llista amb una visió paritària, intergeneracional i socialment compromesa i amb una mirada transversal i heterogènia per enfortir la vida cultural de Reus". 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: