SALUT

L'Hospital acull una exposició de dibuixos pel Dia de les Persones amb Discapacitat

També celebra el Dia Internacional del Voluntariat amb diverses taules informatives

Una imatge de l'exposició | Hospital Universitari Sant Joan de Reus
per Alba Cartanyà, Reus, Catalunya | 3 de desembre de 2021 a les 12:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de desembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La rambla de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus acull una exposició amb dibuixos d'alumnes de tres escoles de Reus (CPEE Alba, Col·legi Ntra. Sra. del Mar i CEE Font del Lleó) amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. 

Des de l'any 1992, cada 3 de desembre se celebra mundialment aquest dia, amb l'objectiu de promoure els drets i el benestar de les persones amb discapacitat en tots els àmbits del desenvolupament, així com conscienciar a tothom de la integració d'aquestes persones en la vida política, social, econòmica i cultural.

Dia Internacional del Voluntariat


D'altra banda, aquest divendres l'Hospital també commemora el Dia Internacional del Voluntariat (que és el 5 de desembre). Sota el lema Matí Compartit s'han instal·lat taules informatives a la mateixa rambla on diverses associacions de voluntariat informen de les seves activitats.

 

Una imatge de les taules informatives Foto: Hospital Universitari Sant Joan de Reus


Concretament, hi són presents: la Fundació Pasqual Maragall, la Lliga Contra el càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre, els Amics de l'Hospital de Reus, l'Associació Contra el Càncer, el Mag Struc de la Fundació Abracadra i Nànima.

Actualment, l'Hospital Sant Joan de Reus compta amb diferents grups de suport com l'Associació de Voluntariat Amics de l'Hospital de Reus i altres entitats que realitzen activitats puntuals al centre.

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: