SALUT

L'Hospital acull una exposició de dibuixos pel Dia de les Persones amb Discapacitat

També celebra el Dia Internacional del Voluntariat amb diverses taules informatives

per Alba Cartanyà, Reus, Catalunya | 3 de desembre de 2021 a les 12:34 |
Una imatge de l'exposició | Hospital Universitari Sant Joan de Reus
La rambla de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus acull una exposició amb dibuixos d'alumnes de tres escoles de Reus (CPEE Alba, Col·legi Ntra. Sra. del Mar i CEE Font del Lleó) amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. 

Des de l'any 1992, cada 3 de desembre se celebra mundialment aquest dia, amb l'objectiu de promoure els drets i el benestar de les persones amb discapacitat en tots els àmbits del desenvolupament, així com conscienciar a tothom de la integració d'aquestes persones en la vida política, social, econòmica i cultural.

Dia Internacional del Voluntariat


D'altra banda, aquest divendres l'Hospital també commemora el Dia Internacional del Voluntariat (que és el 5 de desembre). Sota el lema Matí Compartit s'han instal·lat taules informatives a la mateixa rambla on diverses associacions de voluntariat informen de les seves activitats.

 

Una imatge de les taules informatives Foto: Hospital Universitari Sant Joan de Reus


Concretament, hi són presents: la Fundació Pasqual Maragall, la Lliga Contra el càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre, els Amics de l'Hospital de Reus, l'Associació Contra el Càncer, el Mag Struc de la Fundació Abracadra i Nànima.

Actualment, l'Hospital Sant Joan de Reus compta amb diferents grups de suport com l'Associació de Voluntariat Amics de l'Hospital de Reus i altres entitats que realitzen activitats puntuals al centre.

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: