REUS DEPORTIU

El Reus Deportiu tanca l'exercici 2020/ 2021 amb pèrdues de prop de 300.000 euros

La junta de Balsells lamenta les conseqüències de covid, que va obligar a tancar les instal·lacions en dos ocasions, i que va suposar una davallada de la massa social

La presidenta del Reus Deportiu, Mònica Balsells, a l'assemblea de dijous | Reus Deportiu
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 3 de desembre de 2021 a les 11:24 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de desembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Reus Deportiu ha celebrat, aquest passat dijous, l'assemblea ordinària de socis. La trobada ha servit, entre altres, per validar els comptes de la temporada 2020/ 2021, així com per aprovar la modificació de diversos dels estatuts de l'entitat roig-i-negra. D'aquesta manera, s'ha registrat un balanç negatiu de 295.872,74 euros, pel que fa a l'exercici esmentat. "Aquest ha estat molt afectat per l’arribada de la pandèmia i el conseqüent tancament del club en dues ocasions, amb una davallada important de socis", s'ha explicat per part del club.

Context econòmicEn aquest sentit, s'ha volgut fer constar que des de l’arribada de la directiva encapçalada per la presidenta Mònica Balsells, s’ha reduït 1.168.545, 28 d'euros del deute de 2.735.729,17 que existeix, i que "estava repartits en nou crèdits". "Amb els primers anys de mandat, el deute es va estabilitzar", s'ha assenyalat; de fet, va ser per la campanya 2018/ 2019 quan es va obtenir un superàvit de més de 40.000 euros.

A l'assemblea ordinària també s’han presentat les memòries esportives, socials i d'infraestructures del Reus Deportiu. En aquest últim cas, s’ha exposat la intenció de dur a terme un projecte d’eficiència energètica d’autoabastiment que "repercutiria favorablement en l’economia" de l'entitat esportiva. 

Pel que fa a la modificació més rellevant d'alguns dels estatuts, els socis han validat poder realitzar futures assemblees de manera telemàtica si es donen les situacions que així ho facin necessari, i han votat a favor de poder comptar amb fins a quatre vicepresidències, en funció de les àrees de gestió del club. També s'ha donat el vistiplau a permetre al president sortint (després de dos mandats) a presentar-se a la reelecció si l'entitat és en un període "de significatives inversions, o de millores estructurals" o bé per "circumstàncies catastròfiques generals", entre les quals s'hi ha inclòs una pandèmia. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: