1 de 10
DISTINCIONS

La Fundació Privada Reddis lliura tretze beques a estudiants de la Facultat d’Economia i Empresa

La dotació total és de 10.500 euros

Una imatge dels becats | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 3 de desembre de 2021 a les 10:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de desembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Fundació Privada Reddis ha lliurat, aquest passat vespre de dijous, 13 beques als estudiants de la Facultat d’Economia i Empresa de la URV que han realitzat una estada a l’estranger durant el curs 2020/ 2021. Unes beques que, com cada any, premien l’excel·lència i permeten que diversos estudiants puguin gaudir de l’experiència d’estudiar en una universitat estrangera.

Enguany la dotació total de la beca ha estat de 10.500 euros, la qual es reparteix entre els 13 estudiants en funció del nombre de mesos que han realitzat l’estada. Aquest curs hi ha hagut un total de tres alumnes que han gaudit d’una estada d’un any i 10 que han gaudit d’una estada d’un quadrimestre.

Els països que els estudiants han escollit per a realitzar les seves estades han estat majoritàriament europeus però també hi han hagut alguns alumnes que s’han decidit pel Canadà.

Les universitats escollides pels alumnes d’aquest curs 2020/ 2021 han estat: Dublin City University, Università Cattolica del Sacro Cuore, Ekonomickà Univerzita v Bratislave, NEOMA Bussiness School, University of the West of Scotland, Université du Québec a Montréal, University of Economics in Bratislava, entre d’altres.

L’acte ha estat presidit per la presidenta de la Fundació Privada Reddis, Carme Buixeda, el degà de la Facultat d’Economia i Empresa de la URV, Antonio Terceño, el responsable de Relacions Institucionals de la FCEE, Albert Fonts, i el regidor d’ensenyament de l’Ajuntament de Reus, Daniel Recasens.

El patró de la Fundació Gerard Jara, Fundador i CEO del grup CANDOR, ha compartit la seva experiència com a exalumne becat per la Fundació Privada Reddis fa 20 anys amb els alumnes becats
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: