UNIVERSITAT

La URV s’incorpora al Consell Acadèmic del Centre d’Excel·lència en Innovació Turística

per M.B., Reus, Catalunya | 2 de desembre de 2021 a les 13:56 |
Una imatge de la reunió del consell | Cedida
El Centre d'Excel·lència en Innovació Turística (CoE in Tourism Innovation) ha celebrat, aquest passat dimecres, la reunió constitutiva del seu Consell Acadèmic format per les principals institucions universitàries de Catalunya especialitzades en formació i recerca en Turisme des de diferents disciplines, entre les quals hi ha la Universitat Rovira i Virgili (URV).

En la trobada, el Consell Acadèmic ha conegut els projectes que actualment s'estan duent a terme en els dos grups de treball del CoE in Tourism Innovation, en matèria d'anàlisi de dades i de gestió del talent en l'àmbit del turisme. A més de la Universitat Rovira i Virgili, aquest òrgan està format per la Universitat Autònoma de Barcelona (Escola de Turisme i Direcció Hotelera); la Universitat de Barcelona (CETT-UB, Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy); la Universitat de Girona; la Universitat de Lleida; la Universitat Oberta de Catalunya; la Universitat Politècnica de Catalunya (Institut Habitat, Turisme, Territori); la Universitat Pompeu Fabra (Tecnocampus), i la Universitat Ramon Llull (IQS School of Management).

El Consell Acadèmic es configura com un òrgan consultiu que ha d'ajudar a orientar el desenvolupament de projectes en el marc del CoE in Tourism Innovation en coordinació amb els seus promotors. A més, facilitarà el foment de la col·laboració entre els membres del CoE in Tourism Innovation en els àmbits de la formació, la recerca i la transferència de coneixement, per tal de desplegar noves activitats, així com la col·laboració amb altres institucions amb interessos comuns.

Pel que fa a la transferència de coneixement, l'òrgan assessor podrà promoure la discussió de temàtiques rellevants en relació a l'activitat turística a través de la preparació de documents d'anàlisi o l'organització de jornades de debat, plantejar propostes de col·laboració entre els seus membres i participar en l'organització d'activitats públiques per part del CoE in Tourism Innovation. El plenari del Consell Acadèmic es reunirà com a mínim una vegada l'any i les institucions acadèmiques que en formen part podran renovar en períodes successius de dos anys el seu compromís
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: