SOLIDARITAT

Cambrils recull joguines per a la canalla afectada pel volcà

El lliurament es pot fer fins al 13 de desembre, a l'Ajuntament

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 2 de desembre de 2021 a les 13:45 |
La campanya s'adreça a la canalla de les Canàries afectada per l'erupció del volcà | Freepik
L'Ajuntament de Cambrils participa en la campanya de recollida de joguines per als infants de la Palma afectats per l'erupció del volcà, impulsada per l'associació de policies CCA COPLAND i amb la col·laboració dels sindicats de policia USPAC, USPAC PL, USCOP, ASIGULL. Les persones que vulguin ajudar als Reis d'Orient poden portar les joguines a l'Ajuntament abans del dia 13 de desembre.

Han de ser joguines noves per a nens i nenes d'entre 0 i 12 anys, i no és necessària que estiguin embolicades perquè caldrà classificar-les per les franges d'edat. L'organització recollirà les joguines a l'Ajuntament de Cambrils i altres centres col·laboradors i les traslladaran un centre logístic que s'ha habilitat a Roda de Barà per paletitzar la càrrega. Posteriorment, els paquets es traslladaran en furgons de CCA COPLAND cap al port de Cadis, on els esperaran els membres de la BLUEFORCE, que són un grup de policies voluntaris i voluntàries que en el seu temps lliure fan tasques socials d'ajuda a les persones amb més necessitats.

Des d'allí, un vaixell gestionat pel Cabildo de la Palma es farà càrrec del seu trasllat a l'illa. La campanya, amb el lema Una joguina, un somriure, compta amb la col·laboració de més de 30 comissaries de Mossos d'Esquadra i de Policies Locals de tot el territori, a més d'Ajuntaments, Col·legis, entitats i empreses privades.

En aquests moments hi ha més de 1.200 nens i nenes fora dels seus domicilis sense possibilitat de retorn.
 

Cartell de la campanya Foto: Cedida

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: