OCI

Què fem, a Reus, pel pont?

Espais com el Pere Mata, l'Estació Enològica o el Gaudí Centre amplien horaris de visita i programen activitats

per M.B., Reus, Catalunya | 2 de desembre de 2021 a les 16:30 |
Una de les visites que es poden fer pel pont és al Pere Mata, per veure el pavelló dels distingits | Reus.cat
Pel pont de la Immaculada, a Reus s'han ampliat els horaris de visita de diversos espais, i s'han preparat activitats especials per a aquests dies festius.

Reus Promoció ha previst visites al pavelló dels distingits de l'Institut Pere Mata els dies 3, 4, 5, 6, 7 i 8 de desembre, des de les del matí fins a les 2 del migdia i des de les 4 fins a les 6 de la tarda. Es tracta d'una visita lliure, amb audioguia. 

Pel que fa a l'Estació enològica, la visita lliure es podrà fer entre el 3 i el 8 de desembre, des de les 11 del matí fins a les 2 del migdia i des de les 4 i fins a les 7 de la tarda.

La ruta del Modernisme, una visita guiada amb sortida des de l'Estació enològica, precisament, es podrà fer el dissabte 4 (en català) a dos quarts de 12 del migdia i l'endemà, a la mateixa hora, en castellà.

Finalment, el Gaudí Centre també ofereix activitats especials. El divendres 3, a les 6 de la tarda, s'ha previst l'escape room L’enigma de Takeshi Nazo. L'endemà, a les 12 del migdia, es farà la visita Gaudí, del geni a la persona; i el diumenge, a dos quarts de 12 del migdia, serà el torn de la visita familiar Decora la teva rajola modernista.

Per reservar les activitats cal accedir a ticket.reusturisme.cat.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: