OCI

Activitats diverses i per a tots els públics, a Prades, pel pont

Senderisme, una visita cultural, una festa per a joves i un concurs "drag", entre les propostes

per M.B., Reus, Catalunya | 2 de desembre de 2021 a les 11:58 |
Qui ho desitgi podrà veure el rellotge del campanar, durant el transcurs d'una visita guiada | Cedida
L’Ajuntament de Prades i entitats del poble organitzen activitats per a tots els públics pel pont de la Puríssima. Aquestes començaran el dissabte, dia 4 de desembre, amb un matí a Prades Aventura Park amb vermut i dinar inclòs, organitzat tot plegat per l’Associació de Joves de Prades. El preu per als socis és de 18 euros (de 23, per al públic general), tot reservant els tiquets a través de les xarxes de @jovesdeprades.

L’Associació de Dones de l’Abellera, al seu torn, ha organitzat per al dissabte un dinar que ja fa unes setmanes que té l’aforament complert. A les 8 del vespre, a banda, es farà el primer concurs drag de Prades Miss Trumfo 2021, presentat per Gal·la Rouge, al centre cívic. L’organitza Ohana Associació LGTBIQ+ Prades, amb la col·laboració de l’Ajuntament. Les inscripcions es poden fer al 665 324 001 o a l’Instagram @ohana.lgtbiq.prades.

El diumenge, a dos quarts de 10 del matí, hi ha programada sortida gratuïta de senderisme al Corriol i Mas d’en Pagès, a càrrec d'Els Birimbins. El punt de trobada serà la font de la plaça Major. A dos quarts d'11 del matí, qui vulgui tindrà l’oportunitat de pujar al campanar i contemplar l’entorn des de dalt, observar el mecanisme del rellotge i l’interior de l’església. L’activitat té un cost de 2 euros i per a menors de 7 anys és gratuïta. Les reserves s’han de fer a l’Oficina de Turisme o al 977 86 83 02.

A la nit és prevista la Festa Jove, amb FDJS Produccions, organitzada per l’Associació de Joves al Centre Cívic. L’entrada és gratuïta i serà obligatori l’ús de mascaretes i la presentació del passaport Covid.

Dilluns, dia 6, a dos quarts d’11 del matí, l’Oficina de Turisme oferirà una visita guiada cultural pel poble, que inclou l’interior de l’església i les restes del castell, recentment renovades. El preu de l’activitat és de 5 euros i per a menors de 7 anys gratuïta. S’ha de reservar a l’Oficina de Turisme o al 977 86 83 02.

A les 6 de la tarda, serà el torn del bingo de La Marató de TV3 al centre cívic, organitzat per l’Associació de Dones de l’Abellera. Els diners recaptats es destinaran íntegrament a l’edició de La Marató d’enguany.

Finalment, dimecres 8 de desembre s’oferirà de nou l’oportunitat de pujar al campanar a dos quarts d’11 del matí.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: