SALUT

Brot de covid entre estudiants de la Facultat de Medicina de la URV, a Reus

S'estan fent les proves pertinents entre l'alumnat

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 1 de desembre de 2021 a les 16:52 |
Una imatge d'arxiu de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la URV, a Reus | URV
S'ha detectat un brot de covid-19 entre universitaris de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat Rovira i Virgili (URV), a Reus. Fonts de la universitat ho han confirmat aquesta tarda de dimecres a Reusdigital.cat, tot assenyalant que s'estan duent a terme les proves corresponents, en especial entre l'alumnat dels últims cursos dels seus respectius estudis. 

Altres fonts properes als estudiants han exposat a aquest mitjà que s'haurien detectat una entre una vintena i una quarantena aproximada de casos positius, i una setantena de contactes estrets. Com a mesura preventiva, des de la facultat s'ha apuntat que les classes i les pràctiques presencials passen a fer-se en línia, i que els exàmens es faran de manera presencial als alumnes negatius de covid. 

Segons l'ACN ha apuntat ja al vespre, l'origen del brot és una festa que es va celebrar el 25 de novembre, fora de la facultat. Un dels participants va presentar símptomes i va alertar la resta de companys que hi havia assistit. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: