JORNADA SECTORIAL

Més de 300 joves a l'«speed dating» tecnològic del Clúster TIC Catalunya Sud

A firaReus

per Alba Cartanyà, Reus, Catalunya | 1 de desembre de 2021 a les 13:14 |
Una imatge de la jornada | Cedida
Més de 300 joves amb formació tecnològica han assistit a la segona edició de l'speed dating del sector tecnològic organitzat pel Clúster TIC Catalunya Sud. La jornada, celebrada a firaReus, ha comptat amb la participació de 13 empreses tecnològiques de les comarques de Tarragona.

Les empreses han tingut vuit minuts per presentar-se davant l’audiència i apuntar quins perfils busquen per cobrir les vacants als seus equips. Posteriorment, tots els assistents han tingut l’oportunitat de conversar amb els representats de cada companyia per ampliar informació i entregar els seus currículums de manera directa. El perfil majoritari dels assistents era el de joves en cerca activa de feina o que estan acabant els estudis i provenen de cicles mitjans, superiors o la universitat.

El Clúster TIC Catalunya Sud ha valorat "molt positivament" el desenvolupament de la jornada, concebuda per fomentar el contacte directe entre empreses i professionals en cerca de feina. El president del Clúster TIC Catalunya Sud, Pablo Mazón, ha ressaltat que “hi ha hagut un molt bon feedback i la jornada ha estat molt profitosa, tant per les empreses que hi han participat com pels alumnes que han decidit venir”.

Per la seva banda, la regidora d'Economia, Coneixement i Habitatge de l'Ajuntament de Reus, Teresa Pallarès, ha destacat que la tasca del TIC Sud en l’àmbit de la formació tecnològica i al servei de les empreses del sector al territori. “Esteu fent molt bona feina”.

Les empreses participants en aquesta edició del Speed Dating han estat Ctaima, ClearPeaks, Global Technology, Grupo Castilla, ICC Broadcast, Magnore, Movertis, Nemon Intelligence in Business, Studiogenesis, T-Systems, Viajes para ti, Viewnext i Xipset.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: