1 de 10
EQUIPAMENTS

S'inaugura el polilleuger vinculat a l’escola Cèlia Artiga

El projecte ha comptat amb un pressupost d’adjudicació de 1.210.321,99 euros

La canalla del centre escolar, a la inauguració d'aquest dimarts | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 30 de novembre de 2021 a les 17:51 |
Aquest article es va publicar originalment el 30 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquesta tarda de dimarts s’ha celebrat l’acte d’inauguració del nou polilleuger vinculat a l’escola Cèlia Artiga amb la presència de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; la vicealcaldessa Noemí Llauradó; la representant territorial de l'Esport al Camp de Tarragona, Carmina Blay; el regidor d’Esports, Pep Cuerba; el regidor d’Educació, Daniel Recasens; altres regidors i regidores de la corporació municipal; consellers de Reus Esport i Lleure; representants del Consell Municipal de l’Esports; arquitectes; representants de la comunitat de centre i representants veïnals.

En els parlaments s'ha apuntat que es tracta d'un nou equipament "de referència de la ciutat que té per objectiu respondre a les necessitats escolars, tant pel que fa a les activitats docents d'educació física com a les activitats extraescolars esportives, i que va entrar en funcionament el curs passat".

Té una superfície de 2.245 metres quadrats amb una pista poliesportiva de 22x44 metres, apta per a la pràctica de les modalitats esportives de sala, inclosos el patinatge i l’hoquei patins. L’edifici té un disseny de "nova generació", amb unes prestacions que els fan apte per a la competició i que a la vegada utilitzen materials nous i "fan un aprofitament dels recursos naturals per aconseguir un estalvi energètic global d'un 50%", segons s'ha explicat per part de fonts municipals.

Els treballs de construcció del polilleuger del barri Sol i Vista van finalitzar a l’estiu de 2020 i van estar executats per l’empresa Voracys SL, amb un pressupost d’adjudicació de 1.210.321,99 euros.

Reus disposa de quatre polilleugers vinculats a les escoles Alberich i Casas, Ciutat de Reus, Cèlia Artiga i Joan Rebull. "Són una aposta per cobrir la ciutat d'instal·lacions esportives de proximitat i facilitar la pràctica esportiva de tots els col·lectius", s'ha manifestat des de l'Ajuntament. Volen ser també "un element dinamitzador de l'esport base i per al desenvolupament de programes de promoció de l'activitat física i la salut, programes per prevenir l'exclusió social i l'atenció a la diversitat, i també per fomentar l'esport femení i l'esport de lleure".

Dijous, 2 de desembre, s’inaugurarà el polilleuger vinculat a l’escola Joan Rebull.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: