SOCIETAT

Professionals de la regidoria de Benestar Social es traslladen al Centre Social El Roser

Els serveis del nou equipament començaran a funcionar a partir de mitjan gener del 2022

per Alba Cartanyà, Reus, Catalunya | 30 de novembre de 2021 a les 10:18 |
L'oficina de Benestar Social al Centre Social El Roser | Ajuntament de Reus
El Centre Social El Roser acull els primers professionals de la regidoria de Benestar Social que treballaran en aquest nou equipament. El trasllat es va fer a finals de la setmana passada, segons fonts municipals, des de les oficines ubicades a l'antic hospital (on treballaven fins ara). 

Els serveis d'El Roser començaran a estar actius a partir de mitjan gener del 2022, quan també està previst que s'activi el servei d'alimentació (que inclou el Menjador social i el Rebost social). 

L'Ajuntament ha adjudicat el servei a la UTE ARADA i FITEI Alimentació Reus, integrada per ARADA Empresa d'Inserció Càritas Diocesana Tarragona SL, i Formació i Treball, Empresa d'Inserció SLU. Els dos serveis d'alimentació proporcionen, de forma temporal, àpats elaborats i aliments no preparats a persones i famílies amb necessitats socials, que requereixen ajuda per a la subsistència o no poden fer front de manera autònoma a l'adquisició o elaboració d'àpats en el seu domicili o lloc de residència.

A més, el Centre Social el Roser, disposarà d'un servei de cafeteria obert a la ciutadania. Pel que fa al servei residencial d'estada limitada, encara està en procés de contractació i la previsió és que cap a mitjans de 2022 pugui començar a funcionar.

 
Participació