1 de 10
NADAL 2021

Castellvell comença la campanya de Nadal «Si compres a casa, hi guanyes»

Se sortejaran 1.000 euros en premis entre els clients que facin les seves compres, entre l'1 de desembre i el 8 de gener, als comerços adherits

La campanya premia les compres als comerços del poble | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 30 de novembre de 2021 a les 09:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La segona edició de la campanya Si compres a casa, hi guanyes, promoguda per l'Ajuntament de Castellvell del Camp, arrencarà el dimecres 1 de desembre i s'allargarà fins el 8 de gener de 2022. Enguany hi participaran 14 botigues, comerços i bars-restaurants, que oferiran als seus clients un tiquet per cada 5 euros de compres. Aquests tiquets (números) participaran en un sorteig de set premis per un valor total de 1.000 euros: un premi de 300 euros, un premi de 200 euros i cinc premis de 100 euros, els guanyadors dels quals podran bescanviar en compres als establiments del municipi adherits a la campanya.

L'alcalde, Josep Manel Sabaté, ha destacat que la campanya té com a doble objectiu “promoure per aquestes Festes de Nadal el consum als comerços, restaurants i establiments del municipi i, per altra part, premiar la fidelitat dels clients que compren habitualment al nostre poble”.

Com s'hi pot participar?En aquesta campanya hi podrà participar qualsevol persona que sigui clienta de les botigues i comerços de Castellvell. Els establiments adherits a la campanya disposaran de talonaris amb números per al sorteig dels premis. Cada client que faci una compra, consumició o pagui per algun servei al llarg del termini de durada de la campanya rebrà una butlleta per al sorteig per cada 5 euros de compra, consumició o servei, fins a un màxim de 5 butlletes per persona i operació comercial.

Discrecionalment, els establiments podran donar una butlleta al client que faci diverses compres o consumicions per sota del valor mínim de 5 euros. Cada botiga o comerç adherit a la campanya portarà una relació de les butlletes entregades. En total, s'imprimiran 15.000 butlletes per al sorteig, que es distribuiran entre tots els establiments participants, que es repartiran fins a final d'existències.

Finalitzada la campanya, les butlletes sobrants s'hauran de retornar a l'Ajuntament amb la relació de números entregats.

El sorteigEl sorteig dels set premis esmentats anteriorment es realitzarà en un termini màxim d'una setmana natural, des de la finalització de la campanya, el 8 de gener de 2022. El resultat del sorteig s'anunciarà a la pàgina web de l'Ajuntament, a les xarxes socials i mitjançant cartells als comerços participants. S'atorgarà un termini màxim de dues setmanes per tal que els guanyadors presentin els seus números a l'Ajuntament de Castellvell del Camp (plaça de Catalunya, 1) i reclamin el seu premi.

En cas que algun premi no es reclami, el consistori podrà optar entre realitzar un nou sorteig dels premis no reclamats o declarar-los deserts. Els premis esdevindran nuls si no es reclamen en dues setmanes.

Els premisEls guanyadors de cada premi rebran un o diversos talonaris de tiquets pel valor equivalent al seu premi, que es podran fer servir exclusivament per realitzar compres, consumicions o obtenir serveis entre els establiments adherits a la campanya. 

Enguany, les botigues i comerços adherits són Agrobotiga Castellcoop, Telecomunicacions None-tec Telecom, Tu Super, Perruqueria Lisbet, Bar Manolo, Taller mecànic Auto Punt, Perruqueria Lidia i Gemma, Auto pintura Cal Derone, Taller mecànic Fuentes, Restaurant Sanromà, Bar restaurant “La caseta de les Piscines”, Farmàcia Salamanca, Forn de pa Racionero i Fruiteria Manuel.

Podeu consultar les bases completes a www.castellvelldelcamp.cat.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: