SUCCESSOS

Enxampen un home que traficava amb drogues des d'un bar del centre de Tarragona

Passarà a disposició judicial en les properes hores

per Nació Tarragona, Tarragona | 29 de novembre de 2021 a les 17:34 |
Un vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona | Jonathan Oca
Aquest passat diumenge a les 9 del matí la Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir un individu per haver comès un delicte contra la salut pública. Els fets segons un comunicat policial van iniciar-se una hora abans, quan al local de sota, un bar del centre de la ciutat, hi havia soroll i música. En arribar, els agents van trobar el local obert amb la presència de dos clients i dos treballadors i van observar com els presents estaven consumint substàncies psicotròpiques.

En fer la identificació a un dels treballadors se li va escorcollar una motxilla de la seva propietat que contenia més de 800 euros en bitllets fraccionats; un gran nombre de bosses amb pastilles presumptament d'èxtasi; una bossa amb 790 grams de substància de tall i una peça de 15 grams presumptament de speed.  

Després de ser detingut, va passar a mans dels Mossos d'Esquadra per posar-lo a disposició judicial en les properes hores. L'Ajuntament, des de la Guàrdia Urbana, obrirà diligències contra el local per incompliment d'horaris i tinença i tolerància de consum de substàncies estupefaents, en tractar-se d'un treballador de l'establiment. 
Participació