SOCIETAT

El Pinell de Brai es desperta diumenge amb 53 vehicles amb les rodes punxades

El presumpte autor dels fets, que van tindre lloc dissabte a la nit, va ser ahir detingut pels Mossos i posat en llibertat

per Aguaita.cat, El Pinell de Brai | 29 de novembre de 2021 a les 17:29 |
Un dels vehicles amb la roda punxada | R.J.Serres
Molts dels veïns del Pinell de Brai, a la Terra Alta, s’ho tornaran a pensar abans de deixar els vehicles estacionats al carrer en les properes nits, almenys si tenen alternativa. I és que el passat diumenge, el poble es va despertar amb 53 vehicles amb alguna de les rodes punxades.

Segons han confirmat els Mossos d’Esquadra, un veí del municipi va sortir dissabte a la nit i va començar a punxar les rodes dels vehicles que trobava estacionats al seu pas de manera indiscriminada, fins que un altre veí del poble va sentir el soroll i va traslladar el corresponent avís.

L’home duia la caputxa de la seua roba d’abric posada però tot i això se’l va reconèixer, i el diumenge els Mossos van procedir a la seua detenció per un delicte de danys, per bé que ha quedat en llibertat.

L’Ajuntament ha emès dos e-bandos al veïnat per orientar els afectats per este acte vandàlic sobre com han d’actuar per presentar les corresponents denúncies. Alguns, però, s'han queixat a les xarxes socials perquè no resultava fàcil desplaçar-se ahir diumenge a la comissaria dels Mossos a Gandesa per denunciar, amb els vehicles momentàniament immobilitzats per l'avaria provocada. 
Participació