MOBILITAT

Els veïns de Cambrils poden demanar, al desembre, la t-BUS del 2022

Les targetes es poden sol·licitar presencialment a l'OAC (amb cita prèvia) o en línia

per Alba Cartanyà, Reus, Catalunya | 29 de novembre de 2021 a les 16:58 |
Cartell explicatiu per demanar la targeta | Cedida
A partir de dimecres 1 de desembre les persones empadronades a Cambrils ja podran sol·licitar i utilitzar la nova targeta t-BUS per a l'any 2022 pagant només 10 euros. La targeta es podrà sol·licitar o renovar online des de la web www.aparcam.cat o bé presencialment a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) de l'Ajuntament (cal demanar cita prèvia al 977 794579 des de l'enllaç https://citaprevia.gestorn.com/cambrils).

En el cas de les persones majors de 65 anys la targeta és gratuïta i es renova automàticament. Les persones que ja tinguin la t-BUS +65 no hauran de fer cap tràmit mentre que les que compleixin els 65 anys durant el 2022 la podran sol·licitar gratuïtament una vegada els hagin complert.

La t-BUS és una targeta personal i intransferible que permet accedir de manera il·limitada i gratuïta al bus urbà de Cambrils des de la seva expedició i durant tot l'any 2022. L'objectiu és fomentar l'ús de l'autobús per disminuir el nombre de vehicles i les conseqüents congestions de trànsit, problemes d'aparcament i contaminació, i millorar la seguretat a la xarxa viària, la mobilitat i la connexió entre el centre i els barris. E

ls horaris i recorreguts del servei d'autobús urbà es poden consultar a la pàgina web www.aparcam.cat
Participació