1 de 10
DIVULGACIÓ

Conferència «Un món amenaçat. Epidèmies i salut global, 1945-2021», d'Alfons Zarzoso

A l'Arxiu, el dimarts a la tarda

Cartell de la conferència | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 29 de novembre de 2021 a les 14:04 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Dins del cicle Fer front a les grans pandèmies al llarg de la història. De la pesta negra a la COVID-19 que organitzen conjuntament l'Arxiu Municipal de Reus i l'Arxiu Comarcal del Baix Camp, aquest dimarts 30 de novembre a dos quarts de 7 de la tarda, el doctor Alfons Zarzoso, director del Museu d'Història de la Medicina de Catalunya, parlarà de les grans pandèmies actuals.

La conferència, que porta per títol Un món amenaçat. Epidèmies i salut global, 1945-2021, se centrarà en explicar com la medicina moderna va passar de creure que la fi de les malalties infeccioses era un objectiu al seu abast, entre finals de la Segona Guerra Mundial i els anys 1970, al reconeixement de l'emergència de noves malalties que han mostrat els riscos per a la salut humana; han posat a prova les estructures sanitàries i han revelat pràctiques econòmiques irresponsables, tot posant de manifest la necessitat d'entendre el món en termes d'una única salut global.

L'acte és presencial (al carrer de sant Antoni Maria Claret, 3). També es podrà seguir en línia a través del següent enllaç.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: