NADAL 2021

«Per Nadal, estimo Cambrils, compro a Cambrils», nova campanya a la vila marinera

"Posa de manifest els beneficis que suposa consumir de forma local", s'apunta des de l'Ajuntament

per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 29 de novembre de 2021 a les 13:55 |
Detall del cartell de la campanya | Cedida
El departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cambrils ha presentat la campanya de sensibilització Per Nadal, estimo Cambrils, compro a Cambrils per "fomentar unes compres nadalenques locals i responsables", segons fonts municipals. La campanya "posa de manifest els beneficis que suposa consumir de forma local, que és una manera d'adquirir productes de proximitat de forma senzilla i ràpida, de màxima qualitat i amb un servei molt personalitzat", s'ha explicat aquest dilluns.

A més, "els missatges incideixen en el fet que consumir localment també ajuda a la construcció de municipis menys contaminants, perquè permet el desplaçament a peu, i tot plegat té un impacte directe en la salut de les persones". L'objectiu de la campanya "és posar en evidència la necessitat de seguir aquest model de consum responsable i sostenible i fer que la ciutadania se'n senti co-responsable i compri de manera conscient", s'ha subratllat des del consistori.

Aquesta nova acció sorgeix de la campanya Estimo Cambrils, compro a Cambrils, que es va crear la tardor passada, i que tenia per objectiu reactivar el comerç després dels mesos més durs de la pandèmia. A més, va servir perquè les tres entitats de comerciants del municipi (La Vila Comerç, Unió de Botiguers de Cambrils i la Xarxa del Port) treballessin plegades en la creació de la campanya.

La proposta gràfica de la campanya està formada per cinc missatges nadalencs. La imatge fa servir una gama de colors "molt associada a aquesta època de l'any per reforçar el significat del missatge i per generar més impacte", s'ha exposat. L'eslògan manté el grafisme de la campanya feta la passada tardor "per tal de donar-li una continuïtat visual".  
Participació