1 de 10
PREMIS

La Cambra lliura els premis de la Ganxet Pintxo Tardor 2021

L'èxit obtingut preveu una nova edició per a la primavera de 2022

Una foto del lliurament de premis | Cedida
per Marià Arbonès, Reus, Catalunya | 29 de novembre de 2021 a les 13:52 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
En aquests deu anys, la Ganxet Pintxo ha crescut de manera exponencial i les divuit edicions que s'han celebrat, tot i ser alterades per la pandèmia, s'han convertit en un operatiu de promoció de primera magnitud. Aquest dilluns al migdia, la sala d'actes de la Cambra ha acollit el lliurament dels premis de la Ganxet Pintxo Tardor 2021. En cada edició de la ruta, els organitzadors atorguen als restaurants una disitinció per a la seva creació.

Els establiments guardonats amb el premi professional han estat el Singlot by Singla & Co, per la seva tapa Gaudí i Gaudir!; Sawàddee Kà per Secret- Aon, i L'Absis, per Mandonguilles amb xips de moniato.

Els restaurants Museu del Vermut per la tapa Burrito Català, Abrasa'm per la Broqueta ibèrica i el 158 pel Timbal ganxet, han estat els guardonats amb el premi popular. El Racó de JP i el seu Timbal de peus de porc amb gamba i reducció de salsa de carn ha rebut el premi Damm.

A l'acte de lliurament, el president de la Cambra, Jordi Just, ha destacat les més 200.000 tapes servides i les més de 3.000 butlletes recollides en la convocatòria del premi popular. Just ha avançat que l'"èxit" obtingut en aquesta edició fa que la iniciativa gastronòmica tingui continuiïat la primavera de l'any vinent.

En la mateixa línia s'ha pronunciat el coordinador de la Ganxet Pintxo, Jaume Batista, qui ha destacat l'encert d'aquesta ruta reusenca en els seus deu anys de funcionament. El representant de la cervesera Damm, Miquel Berrós, ha apuntat el seu desig de seguir col·laborant-hi, i la regidora de Promoció de ciutat, Montserrat Caelles, ha tancat les intervencions, tot apuntant la importància d'aquesta ruta per a la restauració local i Reus. "Impulsar-la des de la nostra ciutat ja és una bona garantia" ha precisat la regidora.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: