FESTES

Montblanc perd l'Acampada Jove

Aquest 2022 se celebrarà a Sant Sadurní d'Anoia

per Redacció, Tarragona | 29 de novembre de 2021 a les 12:49 |
Un concert de la 24a edició de l'Acampada Jove, celebrada a Montblanc. | Acampada Jove
L’organització de l’Acampada Jove ha anunciat aquest matí el canvi d’ubicació del festival que se celebrarà a Sant Sadurní d’Anoia el 14, 15 i 16 de juliol de 2022. Després de dos anys sense poder celebrar el festival per la situació epidemiològica, l’organització ha explicat que tornen "més reforçats que mai i amb moltes ganes de retrobar-se amb el públic amb una nova experiència d’Acampada Jove de tres dies".

El municipi de l’Alt Penedès acollirà la celebració del 25è aniversari de l’Acampada Jove amb moltes novetats que pròximament anunciaran, tant en l’oferta musical com en la programació d’activitats i tallers. Des d’aquest matí, els abonaments de tres dies ja es poden comprar al seu web a un preu de 35 euros. La directora del festival, Kènia Domènech, ha explicat que “estem molt contents i il·lusionat amb el canvi d’ubicació de l’Acampada Jove, que segueix amb el mateix esperit de lluita, festa i llibertat que ens ha acompanyat des del 1996 “.

En les propers setmanes l’organització anirà desvetllant com serà aquesta nova edició que després del contratemps de la Covid-19 torna amb “aire fresc i més forta que mai” com ha destacat la directora del festival. Per últim, l’organització de l’Acampada Jove vol donar les gràcies a Montblanc per acollir-los durant 11 anys a la capital de la Conca de Barberà, on han tingut l’oportunitat de créixer i consolidar-se com a festival de referència dels Països Catalans. “Estarem eternament agraïts a la vila de Montblanc i a tota la seva gent per construïr amb nosaltres l'Acampada Jove i per l’estima i l’acompanyament de tots aquests anys”, ha clos Domènech.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: