1 de 10
EXPOSICIONS

«Lliures i sense por» es trasllada l'Ateneu Juvenil de Cambrils

Fins al 17 de desembre

Cartell de l'exposició | Cedida
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 26 de novembre de 2021 a les 15:49 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'exposició Lliures i sense por es podrà visitar a la planta baixa de l'Ateneu Juvenil de Cambrils del 29 de novembre al 17 de desembre. La mostra, comissionada i dissenyada per l'Institut Català de les Dones i Creación Positiva, "reivindica el dret a la llibertat sexual i seguretat de les dones en l'àmbit públic i privat", segons els seus impulsors.

Es tracta d'una exposició de nou plafons pensada com a recurs formatiu "per reflexionar sobre què són les violències sexuals, com identificar-les, quines són les causes, i què es pot fer davant situacions de violència", s'ha apuntat. Aquesta mostra ja ha fet una primera parada al vestíbul de l'Ajuntament de Cambrils, on s'ha instal·lat del 22 al 26 de novembre en el marc de les Jornades dels Bons Tractes.

La regidora de Joventut, Natàlia Pleguezuelos, ha explicat que "l'objectiu és acostar l'exposició a les persones joves que passen diàriament per l'Ateneu i ha afirmat que cal seguir apostant per diferents opcions i recursos que ajudin a treballar i promoure la salut jove".

L'activitat està emmarcada en el programa de salut jove del Pla Municipal de Joventut de Cambrils 2017-2021.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: