1 de 10
OBRES I MILLORES

Retiren les tanques d'obra del raval de Santa Anna per la campanya de Nadal

El projecte per convertir-lo en un espai per a vianants contempla l'aturada dels treballs, per festes

El raval de Santa Anna, sense les tanques d'obra dels últims dies | Marc Busquets Obré
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 26 de novembre de 2021 a les 13:36 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els operaris han retirat, aquest matí de divendres, les tanques d'obra del raval de Santa Anna de Reus. Ho han fet perquè aquesta mateixa tarda s'ha de donar el tret de sortida a la campanya de Nadal d'enguany, que s'allargarà fins al gener de 2022. L'espai és actualment d'una sèrie de treballs per convertir-lo en una zona de vianants, en un projecte que contempla diverses fases i que, precisament, preveia una aturada per festes

En la fase actual, s'ha intervingut a la plataforma central del raval, tot elevant-la per igualar-la al nivell de les voreres d'inspiració modernista. Fins al 20 de desembre, amb tot, els operaris encara faran algunes "actuacions puntuals que no afectaran el pas de vianants", segons s'ha subratllat per part de l'Ajuntament de Reus. Entre el 21 de desembre i el 7 de gener serà quan les obres quedaran totalment aturades, i es reprendran a partir del 8 de gener.

Des del consistori s'ha assenyalat que els vehicles tindran prohibit l’accés pel raval. L’accés dels veïns a l’interior del tomb de ravals pel carrer de Santa Anna es farà pel carrer de l’Amargura, que canvia de sentit de circulació

Les obres de transformacióEls treballs per transformar en zona de vianants eel tram del raval Santa Anna entre la plaça de Prim i el carrer de Santa Anna van ser adjudicats a l'empresa Izer Ingenieria y Economia, per un import de 374.650,80 euros.

L’actuació es va iniciar a l'octubre i, segons el contracte té un termini d'execució de 4 mesos. En paral·lel, l'Ajuntament avança en la tramitació de la segona fase del projecte, que inclou el tram entre el carrer de Santa Anna i la plaça de Catalunya, i carrer de Salvador Espriu.  
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: