PORT TARRAGONA

El Port participa en la conferència sobre petroquímica més important de l'àmbit europeu

L'objectiu era conèixer l'evolució d'aquest sector, ja que és "clau" a nivell de tràfics a Tarragona

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 26 de novembre de 2021 a les 12:08 |
L'esdeveniment ha estat en format virtual | Port de Tarragona
El Port de Tarragona ha participat en l'European Petrochemicals Virtual Conference organitzat per S&P Global Platts, la conferència sobre petroquímica més important en l'àmbit europeu que aquest any ha celebrat la vuitena edició. L'objectiu del Port ha estat conèixer l'evolució d'aquest sector ("clau" a nivell de tràfics a Tarragona) i poder explicar els avantatges a nivell d'instal·lacions i serveis pels tràfics de líquids.

L'esdeveniment ha estat en format virtual i ha comptat amb una setantena d'assistents. Durant l'edició d'aquest any s'han celebrat conferències, taules rodones, sessions de preguntes i respostes i una part de networking.

Recuperació dels mercats mundials


Els principals temes tractats han estat la recuperació dels mercats mundials i el seu impacte en la indústria petroquímica, les primeres matèries i l'aparició de primeres matèries verdes, plàstics reciclats i perspectives de sostenibilitat de la petroquímica en un mercat postcovid. El Port, gràcies a ser patrocinador principal, ha donat la possibilitat de participar en aquest esdeveniment a diferents empreses de la Comunitat Portuària podent explicar les fortaleses i infraestructures amb les quals compten en les instal·lacions portuàries tarragonines en el sector dels líquids a través de la participació com a ponents en una taula rodona sobre l'evolució de la cadena logística petroquímica.

 
Participació