1 de 10
EQUIPAMENTS

Adjudicades les obres de construcció dels parcs de cal·listènia de la plaça dels Ganxets i del Mas Iglésias

Amb un pressupost d'uns 46.000 euros, i amb un termini de tres mesos per executar els treballs

Imatge virtual del parc al Mas Iglésias | Reus.cat
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 26 de novembre de 2021 a les 11:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’empresa Hidroiter S.L. ha resultat l’adjudicatària de la construcció dels dos nous parcs de cal·listènia que s’ubicaran al Mas Iglésias i a la plaça dels Ganxets amb un pressupost total d’execució de 45.889,80 euros IVA inclòs. L'Ajuntament té previst construir un tercer parc de cal·listènia dins del parc de Lliscament.

La nova zona esportiva del parc de Mas Iglésias es construirà al costat del camp de futbol Cruyff Court Sergi Roberto. El segon parc de cal·listènia es construirà a la plaça del Ganxets, a tocar de l'avinguda de Marià Fortuny.

A finals del passat mes d'octubre, l'Ajuntament de Reus va comunicar que la construcció s'havia licitat. 


L’empresa adjudicatària disposarà de tres mesos per executar els treballs.

Què és, la cal·listènia?La cal·listènia és un sistema d’exercicis físics a partir del ús del propi pes corporal. En aquest sistema, l’interès radica en els moviments de les cadenes musculars que composen el cos humà. És tracta d’una pràctica esportiva que esta guanyant popularitat, ja que és apta per a tot tipus de públic, sense límit d’edat, i recomanada fins i tot per al tractament de problemes musculars.

En els últims anys, la seva aparició en l’espai públic a partir d’elements estructurals que faciliten la seva pràctica, a esdevingut un nou complement esportiu en l’ampli catàleg d'equipaments a l’espai públic.

Al febrer, Cs va presentar una moció al ple municipal per demanar la construcció dels parcs. Aquesta no va prosperar, però, perquè el govern va exposar que ja la tenia prevista. De fet, el regidor d'Esports, Pep Cuerba, va indicar que en tenien tres, de previstos, a les ubicacions actualment plantejades. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: