POLÍTICA

Klein es reuneix amb la Cambra de Reus

Per tractar, entre altres, la situació de la carretera de Misericòrdia o del polígon Belianes

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 25 de novembre de 2021 a les 16:45 |
Una imatge de la trobada | Cedida
L'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i el regidor de Promoció Econòmica, Juan Carlos Romera, han participat en una reunió del Comitè Executiu de la Cambra de Reus, encapçalat AQUEST per pel president de la institució empresarial, Jordi Just, i la vicepresidenta, Agata Girbes.

La trobada, que ha tingut lloc aquest matí de dijous a la Torre del Llimó, ha servit "per tractar diferents temes d'importància econòmica per a Cambrils i de com la Cambra de Reus s'implica en tots aquests projectes", segons fonts del consistori de la vila vermella.

A més, també s'ha parlat de les infraestructures actuals com la carretera de la Misericòrdia i el polígon Belianes "i de com millorar-les per tal de fer més competitiva l'economia de Cambrils i el territori". A la reunió hi han assistit, com a membres de la Cambra però també com a empresaris cambrilencs, el president de la Federació d'Empresaris de Cambrils (FECAM), Victorià Luque; la presidenta de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de Tarragona Província (FEHT), Berta Cabré, i el representant de la Unió de Botiguers, Dani Ortiga.

La Cambra de Comerç de Reus, que enguany celebra els seus 135 anys, disposa d'un punt d'atenció a la Torre del Llimó de Cambrils que va començar a funcionar el maig passat, coincidint amb la primera edició dels Bons Cambrils, ja que la institució s'encarrega de la gestió tècnica de la campanya i la relació amb els establiments.
Participació