1 de 10
SOLIDARITAT

Nova edició de la campanya solidària per reutilitzar les joguines

S'han habilitat 14 punts de recollida que estaran actius fins al 15 de desembre

Una imatge de la roda de premsa de presentació de la iniciativa | Ajuntament de Reus
per Alba Cartanyà, Reus, Catalunya | 25 de novembre de 2021 a les 13:23 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Medi Ambient, organitza una nova edició de la campanya de recollida de joguines Les teves joguines que tornin a rodar amb la col·laboració de les empreses Ticnova (Beepbox), Porta Sistemas, Aula Centre de Formació, Fermator/ Tecnolama (i la UTE Reus Net (Valoriza-Romero Polo).

Aquesta campanya solidària va agafar l'any passat un "nou impuls", segons el consistori, quan es va fer extensiva a més organitzacions i va obtenir una "important resposta ciutadana", amb la recollida de 2000 kg de joguines que es van lliurar a Càritas. En aquesta nova edició les joguines també es lliuraran a Càritas.

La regidoria de Medi Ambient impulsa aquesta iniciativa solidària amb l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre la possibilitat d'allargar la vida útil de les joguines en bon estat, donant-les i reutilitzant-les. A més, la campanya té el doble objectiu de recollir joguines per a donar-les a nens i nenes en situació de vulnerabilitat.

La campanya s'emmarca en la Setmana Europea de Prevenció de Residus i, tal com explica el regidor de Recursos Humans i Medi Ambient, Daniel Rubio, "davant la bona acollida de la iniciativa l'any passat continuem amb aquesta acció per allargar la vida útil de les joguines i que aquestes puguin ser reutilitzades perquè no esdevinguin residus".

S'han habilitat catorze punts de recollida de joguines a les dependències municipals i també a les empreses col·laboradores amb la campanya, que estaran actius fins al 15 de desembre. Són els següents: Mercat Central, Mercat del Carrilet, Biblioteca Xavier Amorós, Oficines del Mercat (Reus Mobilitat i Serveis i Serveis Territorials), Parc de la neteja Reus Net (Polígon industrial Agro Reus), Porta Sistemes (Polígon industrial Mas de les Ànimes), Ticnova (Polígon industrial Agro Reus), Aula Centre de Formació (Carrer de Joan Maragall, 6, 8), Centres Cívics de Reus (CC Del Carme, CC Llevant, CC Migjorn, CC Ponent, CC Mestral, CC Mas Abelló).

Les joguines que es cedeixin no han de tenir connotacions bèl·liques o sexistes; han d'estar en molt bon estat, que no els falti cap peça i millor si estan en el seu embalatge original. Es desinfectaran amb productes no tòxics abans del seu lliurament per garantir la seguretat dels nens i nenes que les rebran.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: