SERVEIS SOCIALS

CaixaBank manté el suport als serveis municipals de Reus d'atenció a les persones grans i a la infància

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 25 de novembre de 2021 a les 13:20 |
Signatura del conveni | Reus.cat
El compromís de col·laboració entre l’Ajuntament de Reus i la Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank, s'ha renovat aquest dijous amb el suport de dos serveis d’atenció a les persones grans i un, a la infància. D’una banda, pel que fa als programes socials adreçats a la gent gran, tots dos gestionats per la Creu Roja, el menjar a domicili rep una aportació de 8.000 euros i el Localitzador Personal (LOPE), de 1.000 euros. D’altra banda, el programa adreçat a la infància, T’ajudem a créixer, rep una aportació de 33.000 euros.

La signatura dels convenis per donar continuïtat a aquests programes s’ha fet aquest migdia a l’oficina premier de la plaça Prim de Reus i ha anat a càrrec de la regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella, i del director d’Institucions de la Direcció Territorial Catalunya de CaixaBank, Joaquim Macià.

La renovació d’aquests tres convenis permet continuar donant suport a les persones grans i als infants de Reus que ho necessiten. En concret, l’any 2020, 39 persones grans van rebre àpats a través del programa de menjar a domicili i set van disposar del LOPE. A més, 61 infants es van beneficiar del programa social T’ajudem a créixer, que té com a objectiu ajudar famílies en situació de vulnerabilitat social perquè els seus fills puguin assistir a una escola bressol.

El programa de menjar a domicili, al seu torn, té la finalitat que les persones grans amb dependència o discapacitat puguin continuar vivint a casa seva el màxim de temps possible i amb les millors condicions.

Finalment, el programa LOPE, a través de la xarxa de telefonia mòbil i d’un dispositiu específic de localització que incorpora GPS, permet de manera permanent la localització de qui el porta i la detecció de situacions potencialment perilloses. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: