GESTIÓ ESPORTIVA

Jordi Bros: «Cal treballar per assolir el reconeixement social de la necessitat i la utilitat de l’esport»

Carles Pellicer proposa que el tècnic encengui la Tronada de l’any 2022

Bros, en un moment de la seva conferència | Joan Gomis
per Marià Arbonès, Reus, Catalunya | 25 de novembre de 2021 a les 10:19 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El responsable tècnic dels Serveis d’Esports de l’Ajuntament de Reus, Jordi Bros, ha ofert aquest passat dimecres, a la sala Santa Llúcia, una conferència en què ha fet una radiografia del sistema esportiu local i una explicació sobre la seva evolució.

Repàs històric, anàlisi de la situació actual i mirada llargaBros ha obert la seva intervenció tot fent un breu repàs històric de la pràctica esportiva reusenca, per entrar després a distingir els sectors que el configuren, com ara el públic, el comercial i el privat sense finalitat de lucre. El ponent també s'ha referit a la funció que tenen les diverses administracions públiques en l’esport, pel que fa a la gestió d’activitats i equipaments esportius.

Així mateix, ha parlat del paper de la societat civil en les competicions esportives i en el desenvolupament de projectes. Bros ha apuntat, com a reptes del sistema esportiu local, el fet d’assolir el reconeixement social i utilitari de l’esport, consolidar i reconèixer l’esport com un sector econòmic i d’ocupació i promoure un esport basat en els valors.

Reconeixement a la trajectòria professionalPel que fa a les amenaces, ha apuntat a la bretxa social i el finançament, entre altres punts. En clau de resum, el tècnic ha destacat que “cal treballar per assolir el màxim reconeixement social de la necessitat i la utilitat de l’esport per transformar aquest reconeixement en la màxima capacitat per desenvolupar polítiques, accions i escenaris per a la promoció de l’esport i l’activitat física per al conjunt de la societat”.

La conferència ha coincidit, a banda, amb la jubilació de Bros. Per aquest motiu, al final de l’acte, l’alcalde, Carles Pellicer, acompanyat a l’escenari pel regidor d’Esports, Josep Cuerba; la regidora de Benestar social, Montserrat Vilella; els exregidors Joan Anton Verge,  Sebastià Domènech i Miquel Domingo; i el president del Consell esportiu del Baix Camp, Ernest Aymamí, han lliurat una placa com a mostra de reconeixement municipal a la seva trajectòria i han proposat que encengui la Tronada de la Festa Major de Sant Pere de l’any vinent.

L’acte ha estat organitzat pel Consell esportiu del Baix Camp i Reusdigital.cat.
 

Les autoritats locals han obsequiat Bros amb una placa com a reconeixement de la seva trajectòria professional Foto: Reusdigital.cat


 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: