1 de 10
ACTIVITATS

L'Ajuntament de Cambrils acosta els serveis municipals a la joventut

Organitza tres activitats en el marc del programa "Dinamització a l'institut"

El Departament de Joventut de l'Ajuntament de Cambrils organitza diferents activitats | Ajuntament de Cambrils
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 25 de novembre de 2021 a les 10:14 |
Aquest article es va publicar originalment el 25 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Departament de Joventut de l'Ajuntament de Cambrils ha reprès el programa Dinamització a l'institut, contemplat al Pla Local de Joventut, que ofereix als centres de secundària tres activitats per acostar a la joventut els projectes i serveis municipals.

En primer lloc, l'activitat Joventut a l'insti consisteix a visitar els cinc centres de secundària a l'hora del pati per contactar amb els i les joves i enfortir el vincle. Per altra banda, s'ofereixen visites guiades a l'Ateneu Juvenil als cursos de 1r i 2n d'ESO dels instituts que s'hi vulguin acollir. L'objectiu d'aquestes visites és mostrar tots els espais de Joventut i el seu funcionament, així com el material que tenen a la seva disposició.

Per últim, amb l'activitat Entrem a l'insti, Joventut visita tots els cursos de 3r d'ESO a l'hora de tutoria, per aprofundir en els serveis i recursos de Joventut que tenen al seu abast i afavorir la participació en els projectes destinats a joves de Cambrils. La regidora de Joventut, Natàlia Pleguezuelos, ha fet valdre la cartera de serveis, projectes i activitats del Departament de Joventut adreçades a la comunitat educativa del municipi, i més concretament a secundària, cicles formatius i als programes de formació i inserció. La regidora ha destacat la importància d'acostar l'Ajuntament a les persones joves per donar a conèixer els serveis i afavorir la participació d'aquest col·lectiu.

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: