MÚSICA

Joan Amèric i Altea Martínez en concert a l'Artesana de Falset

Dissabte 27 de novembre a les 6 de la tarda

per ReusDigital, 25 de novembre de 2021 a les 09:46 |
Cartell de l'activitat | Cedida
Joan Amèric actuarà aquest dissabte, 27 de novembre, a les 6 de la tarda, al Teatre l'Artesana de Falset, en un concert que ha despertat gran expectació per tractar-se de la primera vegada que l'artista valencià cantarà a la capital del Priorat.

El cantautor presentarà l'espectacle Perquè soc poble… un país enamorat, en paraules de l'autor "una proposta nascuda per a cantar la vida d'aquest trosset del món on els enamorats diem t'estime, t'estim i t'estimo".

L'espectacle es va estrenar amb format de banda completa al Palau de la Generalitat Valenciana al gener del 2020, just abans de la crisi sanitària. I en la represa de la normalitat ja s'ha presentat al Teatre Principal de Terrassa i al Gran Teatre d'Alzira, tots tres concerts amb gran èxit de públic i crítica.

Considerat un referent de la Cançó d'autor en llengua catalana per la premsa especialitzada i per artistes com Lluís Llach o Maria del Mar Bonet, es tracta de l'únic cantautor valencià que ha obtingut el prestigiós Premi Barnasant al millor concert de la Premi Barnasants al millor concert de la secció oficial, i ha obtingut també tres guardons Èxits d’or a la producció discogràfica entre altres.

Els seus concerts han visitat alguns dels escenaris més destacats del nostre àmbit cultural com l'Auditori de Barcelona, el Teatre Lliure, el Palau de la música Catalana, els Teatres Principals de València, Alacant, els Municipals de Girona o Perpinyà, així com França, Itàlia, diversos llocs de l'estat espanyol o Uruguai.

El nou espectacle planteja una trobada entre història i futur amb cançons inèdites, clàssics del seu repertori reinterpretats des d'angles sonors actuals i les particulars versions de M’aclame a tu (Ovidi Montllor i Vicent Andrés Estellés) i Yo vengo a ofrecer mi corazón (Fito Páez) adaptada al català i a la forma de cantar d'Amèric.

La formació de banda completa ens ofereix l'autor acompanyat d'un equip tècnic i artístic de luxe integrat per dones i homes músics de diferents nacionalitats, aplegats al voltant de la seua veu.

En aquesta ocasió, a Falset, podrem trobar una posada en escena igualment intensa i molt més despullada junt a la flautista Altea Martínez en un concert que s'espera emotiu i especial. En essència, independentment de la dimensió del format, bellesa i compromís s'abracen per convidar-nos a l'univers poètic i sonor de l'autor; un univers particular i alhora obert, habitat per sirenes, idees i somnis.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: