COMUNICACIÓ

Els secrets de Reus, en un programa de «La 2»

El modernisme, la gastronomia local i personalitats com Gaudí, Fortuny i Prim, diumenge a la tarda a "Un país mágico"

La Casa Navàs, un dels reclams reusencs per a l'audiència del programa «Un país mágico» | RTVE
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 24 de novembre de 2021 a les 16:58 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Reus serà protagonista, el diumenge 28 de novembre, del programa Un país mágico, que s'emet a La 2 de RTVE (a les 7 de la tarda). L'equip de l'espai es passejarà pels carrers del nucli antic per mostrar a l'audiència algunes de les joies modernistes de la ciutat. De passada, es comentaran les trajectòries dels ciutadans il·lustres que, al llarg del temps, han projectat el nom de Reus arreu. 

Reusencs il·lustres i espais icònicsEntre altres espais arquitectònics del terme, Un país mágico mostrarà la Casa Navàs, al Mercadal, "una de les cases més belles d'Europa", tal i com se la descriu des de La 2. La directora de l'equipament, Sílvia Sagalà, apareixerà al programa. 

Aquest revelarà als profans que a la Prioral de Sant Pere hi ha el cor de Marià Fortuny, o que determinats elements del temple van inspirar Antoni Gaudí. El general Joan Prim també serà un dels reusencs dels quals es parlarà, a través dels coneixements de l'historiador Jaume Massó. 

El mag Gerard serà un altre dels personatges que el presentador, Miguel de Lucas, s'anirà trobant per places i carrers. La coca amb cireres i el vermut, com a productes locals, endolciran el conjunt. 
 

La Prioral de Sant Pere, una altra de les joies arquitectòniques de Reus que apareixerà a l'espai de la televisió estatal Foto: RTVE

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: