1 de 10
ENSENYAMENT

Cloenda de les 9es Jornades d'Emprenedoria de l'INS Baix Camp

S'han efectuat al voltant d'una cinquantena d'accions

Imatge d'una de les acciones de les jornades | Cedida
per ReusDigital, Reus, Catalunya | 24 de novembre de 2021 a les 16:49 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'INS Baix Camp celebra la cloenda de les 9es Jornades d'Emprenedoria amb la presència de la direcció del centre i del regidor d'Empresa i Ocupació de la ciutat de Reus, Carles Prats. Durant aquestes setmanes s'han efectuat al voltant d'una cinquantena d'accions que tenen per missió fomentar les habilitats emprenedores dels alumnes de formació professional del centre educatiu.

L'institut porta a terme docència de quatre famílies professionals: sanitària, informàtica, administrativa i comerç i màrqueting. Aquestes accions, que es duen a terme al centre i en espais exteriors, consisteixen en diferents xerrades i tallers, sobre lideratge i treball en equip, cerca de possibilitats de finançament i crowdfunding, tècniques de creativitat, tècniques de comunicació efectiva, estratègies d'autoconeixement, emprenedoria social i sostenible, que han estat acompanyades de gimcanes de cooperatives establertes a la ciutat de Reus i diversos cinefòrums.

Entre els ponents i formadors que han impartit els tallers, des del centre s'ha volgut destacar Carles Caño, reconegut formador en comunicació efectiva; Cristina Febrer, periodista i comunicadora, especialista en neurocomunicació; Maria Batet, mestra i formadora, i especialista en eines per a la creativitat, habilitats emprenedores i Visual Thinking; Vanesa Carrasquilla, periodista i consultora, especialista en creativitat i storytelling; i Xifré Ramos i Ivan Rivera, psicòlegs; el primer treballant les dinàmiques grupals, de lideratge i d'equip, i el segon, especialista en micromecenatge.

També s'ha comptat amb la presència de Coopcamp, entitat que dona suport en les activitats relacionades amb el cooperativisme i l'economia social i sostenible. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: