PARTICIPACIÓ CIUTADANA

El procés participatiu del Carrilet comença la tercera fase

Servirà "per definir sota quins criteris cal dissenyar el futur projecte"

per Alba Cartanyà, Reus, Catalunya | 24 de novembre de 2021 a les 14:30 |
Veïns, en un banc del Carrilet | Reus.cat
El procés participatiu del Carrilet entra en la tercera i última fase de la deliberació amb la ciutadania. El període s’allargarà fins al 26 de desembre i és obert a tota la ciutat.

Aquesta nova fase servirà "per definir sota quins criteris cal dissenyar el futur projecte: sostenibilitat, referències arquitectòniques a seguir, aspectes d’integració cultural", s'ha apuntat des del consistori. S'hi pot participar contestant una nova enquesta.

Paral·lelament, s’han programat activitats presencials durant tot el mes de desembre. Hi haurà, posem per cas, punts d'interacció mòbil, "als quals s’hi pot adreçar qualsevol persona per tenir més informació sobre el projecte o contestar l’enquesta", amb quatre dates a l’agenda. Serà el divendres, 3 de desembre d’11 del matí a 1 del migdia, a la zona de jocs infantils de l’avinguda del Carrilet; el dijous, 9 de desembre, de 5 a 7 de la tarda, a la plaça del Mercadal; el divendres 17 de desembre, en el mateix horari, a la pista de gel de la plaça de la Llibertat; l'endemà, dissabte 18 de desembre, d’11 del matí a 1 del migdia, a la zona de mercat del Carrilet.

També s'ha previst un taller amb la ciutadania i entitats. Es farà el diumenge 12 de desembre, de dos quarts de 12 a dos quarts de 2 del migdia, a l’avinguda del Carrilet.

Amb la tercera fase "es posa punt i final a les etapes deliberatives" que es van iniciar el 13 de setembre. El procés participatiu continuarà amb les fases d’avaluació i seguiment. La web per a la participació en aquest procés és aquesta.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: