1 de 10
DIVULGACIÓ

Què se sent, en posar-se a les sabates dels altres?

Meritxell Garcia porta a Reus els seus tallers d'empatia per a les famílies

Una imatge promocional de Meritxell Garcia | Cedida
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 24 de novembre de 2021 a les 13:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Què se sent, en posar-se a les sabates dels altres? Per esbrinar-ho, l'autora Meritxell Garcia ha dut a terme, a Barcelona, la presentació d'un llibre que precisament aborda aquesta qüestió, amb la voluntat de treballar l'empatia a les famílies. Ara, A les teves sabates arribarà a Reus. "Farem un viatge per les emocions gràcies a l’Em, la Mimi i la seva família, els personatges del llibre. Treballarem l’empatia cinestèsica, movent el cos, i l’empatia imaginativa, utilitzant les històries que explica el conte. Ens farem preguntes sobre què pensen i com se senten els personatges per tal que grans i petits interactuïn entre ells", assenyala. La presentació és el divendres 26 de novembre, a Galatea Llibres, a les 6 de la tarda. 

D’una manera "interactiva i divertida", diu Garcia, vol ajudar grans i petits "a recollir eines a través del joc per omplir la seva motxilla d’intel·ligència emocional". És per aquesta raó que es fan taller per a tota la família, per "gaudir de la màgia de connectar amb els altres amb el conte" del qual és la impulsora. "Les famílies s’enduran cap a casa la vivència de l’empatia pràctica, un regal per a fer dels conflictes i els sentiments incòmodes una oportunitat de connexió i d’estimar-se a través d’entendre’s millor", assenyala.

A les teves sabates (La Galera) és un conte escrit per Garcia i il·lustrat per Roger Simó, "que ens ajuda a treballar l’empatia en família". Garcia s’ha especialitzat en empatia i sensibilitat. Dues temàtiques que ja va abordar a El Arte de la Empatía, publicat amb Editorial Amat, on parla de la relació amb l’alta sensibilitat i les eines que ens ajuden a gestionar-la i apreciar-la com una gran habilitat.

El conte inclou, a més, una pàgina final de senzills exercicis i reflexions per treballar l’empatia en família. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: