1 de 10
SOCIETAT

Aportació de 5.000 euros de CaixaBank al banc d’aliments municipal del Morell

És un servei gestionat des de la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament

Ambdues parts van formalitzar l'acord la setmana passada | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 24 de novembre de 2021 a les 13:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
CaixaBank, a través d’una aportació econòmica de la Fundació “la Caixa”, ha mostrat el seu suport amb l’Ajuntament del Morell per impulsar el banc d’aliments municipal. El consistori ha rebut una col·laboració de 5.000 euros.

Una aportació que es va formalitzar la passada setmana i que servirà per millorar aquest servei de primera necessitat, gestionat des de la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament. L’objectiu és contribuir a la distribució de l’ajuda alimentària del banc d’aliments per a les persones més necessitades empadronades al municipi, posant a la seva disposició, de forma gratuïta, un mínim d’aliments o productes de primera necessitat.

Es tracta d’un ajut a aquelles persones o famílies amb una situació econòmica precària o necessitat d’urgència social. Un programa que està subjecte a la quantia de producte alimentari que arribi de les institucions benèfiques, de les entitats del tercer sector, del Fons Social Europeu, de la compra directa, de campanyes de recollida solidària i, en general, de donacions públiques o privades.

En aquest darrer cas s’emmarcaria la col·laboració de la Fundació “la Caixa”, que suposarà una important ajuda en un moment en què el banc d’aliments s’ha fet més necessari que mai, atenent el veïnat més afectat per la crisi produïda per la pandèmia de la Covid-19
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: