MÓN EMPRESARIAL

El TIC Sud organitza el segon «speed dating» del sector tecnològic del territori

L'1 de desembre, a firaReus

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 25 de novembre de 2021 a les 08:00 |
Cartell de la jornada | Cedida
El Clúster TIC Catalunya Sud organitza un nou speed dating el proper 1 de desembre amb l’objectiu d’afavorir la incorporació laboral al sector tecnològic. La jornada reunirà empreses tecnològiques del territori amb persones que busquen feina en aquest entorn professional.

Està també obert a perfils més adults i sènior, tenint en compte les diferents necessitats de les empreses. El format de l'speed dating permet el contacte directe entre empreses i professionals. En aquest cas, les empreses participants tindran vuit minuts per donar-se a conèixer, explicar les oportunitats laborals que ofereixen i quins perfils busquen per cobrir-les.

Així mateix, aquelles persones en cerca de noves oportunitats laborals tindran la possibilitat de conversar i entregar el seu currículum de manera directa a les empreses, o bé, contactar-hi per Linkedin.

L'speed dating d’aquest 2021 tindrà lloc en format presencial a l’auditori de firaReus. La jornada s’iniciarà a l’Auditori a dos quarts de 10 del matí amb la presentació de les empreses en un format màxim de vuit minuts i a partir de tres quarts de 12 del migdia, empreses i assistents podran interactuar lliurement als diferents estands a l’espai habilitat al foyer Marià Fortuny. La participació és totalment gratuïta.

Els assistents tindran l’oportunitat de conèixer les necessitats de CTAIMA, ClearPeaks, Digivision, Global Technology, Grupo Castilla, ICC Broadcast, Magnore, Movertis, Nemon Intelligence in Business, Studiogenesis, T-Systems, Viajes para ti, Viewnext i Xipset.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: