ENSENYAMENT

Set instituts de Reus renoven el segell de la Xarxa de Centres per la Igualtat

Fotografia de grup del lliurament del segell als instituts | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 24 de novembre de 2021 a les 12:41 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Set instituts de la ciutat renoven el segell de la Xarxa de Centres per la Igualtat, que els reconeix com a centres compromesos amb la incorporació de la perspectiva de gènere en el seu treball diari per contribuir a avançar en una societat més justa i equitativa. Els centres reconeguts són l'Institut Baix Camp, l'Institut Gabriel Ferrater, l'Institut Gaudí, l’Institut Lluís Domènech i Montaner, l'Institut Roseta Mauri, l’Institut Salvador Vilaseca i el Col·legi Sant Josep.

En el cas de l’Institut Roseta Mauri i el Gabriel Ferrater, ja és el cinquè any que compten amb el segell; l’Institut Gaudí i Baix Camp el renoven per quart any consecutiu. A més, aquest any s’atorga per primer vegada el segell a l’Institut Salvador Vilaseca, Institut Lluis Domènech i Montaner i al Col·legi Sant Josep.

El segell de la Xarxa de Centres per la Igualtat s'atorga després que aquests instituts hagin realitzat una autoauditoria en matèria de coeducació, de manera que han avaluat les seves accions i n'han fet un retorn a l'Ajuntament de Reus. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: