JORNADA SECTORIAL

Obert el període per a la presentació de projectes al Fòrum d’Inversió CAT SUD

Se celebrarà el proper 10 de febrer

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 24 de novembre de 2021 a les 10:31 |
Una imatge de la presentació del fòrum | Cedida
Les persones emprenedores que desitgin participar en la nova convocatòria del Fòrum d’Inversió CAT SUD ja poden presentar els seus projectes fins al 15 de desembre. La 5a edició del Fòrum d'Inversió CAT SUD se celebrarà el proper 10 de febrer a l'Auditori de firaReus Events, a Reus.

Els ajuntaments de Reus i Tarragona, la Diputació, la Universitat Rovira i Virgili i l'Agència per a la competitivitat de l'empresa de la Generalitat de Catalunya (ACCIÓ) organitzen un any més aquest espai que reuneix empreses emergents d’arreu que busquen finançament per als seus projectes amb possibles inversors.

Després d'una selecció de les millors iniciatives, les persones emprenedores escollides tindran l'oportunitat d'exposar públicament els seus projectes davant dels inversors presents al Fòrum CAT SUD.

A més, aquesta iniciativa també oferirà als seleccionats assessorament especialitzat per perfeccionar les habilitats a l'hora de comunicar el seu projecte empresarial. Hi poden participar projectes constituïts en els darrers cinc anys i amb seu social a Catalunya.

Els interessats es poden adreçar a la regidoria d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus, al correu electrònic [email protected] o al telèfon 977 010 043. 
Participació