NADAL 2021

Campanya d'inspecció de la Guàrdia Urbana per detectar la venda de joguines irregulars o perilloses

En col·laboració amb la Patrulla Fiscal de la Guàrdia Civil

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 23 de novembre de 2021 a les 14:00 |
Una imatge d'una de les inspeccions | Reus.cat
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Guàrdia Urbana de Reus ha iniciat una campanya d'intensificació de les inspeccions en diferents establiments comercials de la ciutat per detectar joguines que podrien estar comercialitzades de manera irregular i poguin representar un perill per consumidors.

La campanya es porta a terme en col·laboració amb la Patrulla Fiscal de la Guàrdia Civil. La tasca que desenvolupen els agents de la Guàrdia Urbana és la de vetllar pel compliment de la normativa (en especial el Reial Decret 1205/2011, sobre la seguretat de les joguines; i la normativa europea relativa a etiquetatge CE), així com la falta d'instruccions d'ús i muntatge, o informació relativa a l'eliminació final del producte.

Al seu torn, els agents del cos estatal comprovaran la documentació aportada pels comerços, per tal de verificar l'entrada legal al territori de la Unió Europea i denunciar la possibles infraccions administratives de contraban.

L'objectiu de la campanya és evitar la venda de joguines de contraband i que puguin produir danys als consumidors derivat de la seva utilització com escanyament, asfíxia, talls, etcètera. La campanya conjunta es desenvolupa a Reus entre el 22 de novembre i el 4 de desembre de 2021.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: