CULTURA

L'oferta cultural de Reus, disponible en un mapa virtual i físic

Conté més de 280 registres, classificats per etiquetes, sectors i àmbits

per Alba Cartanyà, Reus, Catalunya | 23 de novembre de 2021 a les 11:29 |
Una imatge del Mapa Cultural de Reus | Reus Cultura
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Reus elabora una nova eina per descobrir tota la cultura que hi ha a la ciutat. El Mapa Cultural de Reus conté fins a 286 registres, 215 dels quals són del sector cultural públic, i 71 del sector privat. Estan classificats en diferents etiquetes, sectors i àmbits, i s'hi poden trobar: propostes artístiques al carrer; auditoris i sales de concerts; biblioteques i llibreries; editors i impremtes; patrimoni lingüístic; punts d'interès cultural; teatres i cinemes; entitats i centres culturals; monuments i espais històrics; museus i galeries; i música, dansa i arts plàstiques.  

Aquest mapa es pot consultar a través del GeoPortal, de l'aplicació Rutes Reus i també en format paper. Durant la presentació de la iniciativa, el regidor d'Educació i Política Lingüística, Daniel Recasens, ha remarcat que es tracta d'un projecte "viu", obert a canvis i millores que puguin sorgir. Segons Recasens, es tracta d'una "eina útil", tenint en compte que Reus "ha estat i és un pol cultural del sud del país", ha reivindicat.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: