GASTRONOMIA

Una dotzena de restauradors, a la Ruta de tapes de l'Hospitalet

L'esdeveniment s'allarga fins al 12 de desembre, amb el pintxo i la beguda a 3,5 euros

per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 28 de novembre de 2021 a les 08:00 |
La ruta de tapes del municipi arriba ja a la seva cinquena edició | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Per al període comprès entre el 26 de novembre i el 12 de desembre, l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ARH) ha organitzat, amb el suport de la regidoria de Turisme i del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), la 5a Ruta de tapes, per promocionar la gastronomia local.

Premis i sortejos



En aquesta edició, hi participaran un total de 12 establiments de l’Hospitalet de l’Infant, que oferiran una tapa i una canya o quinto de cervesa o aigua per 3,5 euros. Durant aquests dies, qui participi en aquesta ruta no només tindrà l’oportunitat d’assaborir les tapes elaborades especialment per a l’ocasió pel Bar Safari, Cervecería El Drac, Hotel Sancho, El Rebost de Ca Belardo, Fleca Sant Roc, Bar d’Antis, Restaurant Nàutic, Cervecería Cal Rullo, Bar Marc Cafè, Restaurant Nevada, Bar Mediterrani i Restaurant-Pizzeria Can Donatello, sinó també de prendre part en el sorteig de tres premis.

Aquests són un val de 60 euros per gastar als bars i restaurants locals; un val de 45 euros per comprar als comerços locals; i una cistella de productes de proximitat. Per entrar en el sorteig d’aquests premis, s’hauran de tastar com a mínim sis de les 12 tapes que inclou la ruta. En el Passaport de la Ruta, que es podrà aconseguir a l’Oficina de Turisme o a qualsevol dels establiments participants, hi haurà de quedar segellada cadascuna de les tapes. Un cop completat el passaport, el client haurà de votar la tapa que més li ha agradat i emplenar-lo amb les seves dades personals. Després l’haurà de dipositar a les urnes que trobarà als bars i restaurants participants. El sorteig dels premis es farà el 22 de desembre i el nom dels guanyadors es donarà a conèixer al Facebook de l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ARH). També s’hi farà públic els noms dels restauradors guardonats.

En aquesta edició, els restauradors opten a dos premis: un per a qui hagi obtingut la valoració més alta dels clients, consistent en un sopar gourmet per a dues persones a un restaurant amb estrelles Michelin; i, com a novetat, un altre escollit pels professionals del gremi, dotat amb una escapada, visita i tast de vins a un celler per a dues persones. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: