1 de 10
GESTIÓ ESPORTIVA

Jordi Bros ofereix una conferència sobre l’esport local

Té lloc a la sala Santa Llúcia, aquest dimecres, a dos quarts de 8 del vespre

Imatge d'arxiu de Jordi Bros | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 22 de novembre de 2021 a les 17:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La sala Santa Llúcia de Reus (raval de Robuster, 34), acollirà aquest dimecres, 24 de novembre, a dos quarts de 8 del vespre, la conferència que oferirà el tècnic de gestió esportiva Jordi Bros Ribes titulada El sistema esportiu local: reptes i amenaces. Jordi Bros Ribes és el director de l’empresa municipal Reus Esport i Lleure SA i responsable tècnic del Servei d’Esports de l’Ajuntament de Reus des de l’any 1988. 

La seva intervenció abordarà el sistema esportiu local des d’un enfocament tècnic i exposarà la seva visió sobre el creixement i evolució de l’esport i l’activitat física a la ciutat de Reus en les darreres dècades. Bros parlarà també d’esport i l’activitat física com a fenomen social de qualitat de vida i d’ocupació profitosa del temps lliure i aportarà la seva visió de l’evolució futura i els reptes i amenaces d’aquest creixement a nivell local.

Com tots els àmbits, també l’esport i l’activitat física a Reus requereixen un exercici de coneixement de la seva realitat, del passat, del present i de la visió de futur des d’una posició tècnica. Un coneixement que doni perspectiva i permeti opinar, reforçar i justificar les posicions. 

La conferència està organitzada pel Consell Esportiu del Baix Camp i Reusdigital.cat

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: