1 de 10
SERVEIS

Quatre empreses opten a explotar el restaurant del Gaudí Centre

El cànon mínim que s'estableix al plec és de 2.000 euros al mes, més IVA, i la durada del contracte serà de 14 anys

Una imatge del Gaudí Centre | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 22 de novembre de 2021 a les 14:12 |
Aquest article es va publicar originalment el 22 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Quatre empreses han presentat oferta al concurs per l'explotació del restaurant del Gaudí Centre: Perimar 2004 SLU, Cel Pàmies Adell, l'Alkimista SCCL i Mifami SL. Un comitè d'experts analitzarà la proposta tècnica de cada licitador i posteriorment es procedirà a obrir el sobre C, que conté l'oferta econòmica de cada empresa.

Aplicant els criteris d'adjudicació es valorarà l'oferta més avantatjosa, tenint en compte la millor relació qualitat-preu. "En un àmbit més subjectiu, es valorarà molt positivament la utilització de productes de proximitat i de temporada en l'oferta de servei i gastronòmica", segons s'ha apuntat des de Redessa. Un altre dels aspectes "clau" a tenir en compte serà la vinculació del nou restaurant amb la marca Gaudí.

El cànon mínim que s'estableix al plec és de 2.000 euros al mes, més IVA. La durada del contracte serà de 14 anys, fins al desembre de 2035. "Donada la situació sanitària actual", s'ha establert un període de carència fins al 30 de juny de 2022, de manera que les mensualitats previstes es comencin a abonar a partir de l'1 de juliol de 2022.

Redessa, que gestiona l'espai, propietat de l'Ajuntament de Reus, ha invertit gairebé 40.000 euros per adequar les instal·lacions i facilitar l'obertura immediata del negoci un cop acabat el concurs. La superfície útil total de planta és de gairebé 225 m², amb una terrassa de poc menys de 130 m², una terrassa de cuina de 28,64 m² i una terrassa per a públic al sobreàtic, de 33,28 m². L'adjudicatari disposarà també d'un magatzem a la planta -1 de 52,76 m² i, addicionalment, podrà realitzar un servei de terrassa a l'exterior de la Plaça del Mercadal.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: