MEDI AMBIENT

150 participants a l'«escape room» de Medi Ambient

L’activitat, gratuïta, era adreçada especialment a famílies amb nens des de 6 a 16 anys

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 22 de novembre de 2021 a les 13:46 |
Imatge d'uns participants | Reus.cat
Aturar les alarmes de l’emergència climàtica en un temps màxim de 50 minuts ha estat l’objectiu de l’escape room que la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus ha organitzat aquest passat dissabte per conscienciar sobre el respecte pel medi ambient i els efectes del canvi climàtic.

Els gairebé 150 participants en l’activitat, dividits en equips han hagut de descobrir informacions al voltant de cinc eixos temàtics: l’aire, l’aigua, la terra, la biodiversitat i els residus. L’activitat, gratuïta i adreçada especialment a famílies amb nens des de 6 a 16 anys, ha tingut "tan bona acollida que les inscripcions es van esgotar en poques hores i es va decidir ampliar les sessions de la tarda", segons s'ha apuntat des del consistori.

De les 10 del matí a les 7 de la tarda es va poder participar en l’activitat que s’emmarca en el pla de sensibilització ambiental que està impulsant la regidoria al llarg de tot l’any.

El regidor de Medi Ambient, Daniel Rubio, ha dit aquest dilluns que “dia a dia creix l’interès pel medi ambient i l’Agenda 2030, sobretot entre les noves generacions. Per això ens plantegem ampliar activitats de difusió de caire lúdic com aquesta perquè tenen molta acceptació”.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: