1 de 10
CAMBRA DE COMERÇ

Caixa d'Enginyers i la Cambra de col·laboren per oferir finançament a les empreses

Una imatge de la signatura del conveni | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 22 de novembre de 2021 a les 13:36 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Caixa d'Enginyers i la Cambra de Comerç de Reus han signat un conveni de col·laboració a través del qual les empreses de la demarcació de la Cambra podran sol·licitar finançament a la cooperativa de crèdit mitjançant els productes financers de l'Entitat. D'aquesta manera, la corporació es compromet a posar en contacte les empreses que ho sol·licitin amb Caixa d'Enginyers, segons s'ha apuntat a través d'un comunicat, aquest dilluns.

En un context en el qual "és especialment necessari per a les empreses trobar línies de crèdit i serveis que permetin tant el finançament de les vendes i productes, com l'accés a nous mercats i la incorporació de noves tecnologies que els ajudin a assolir una millor competitivitat", la Cambra de Comerç de Reus "esdevindrà l'antena territorial per a captar possibles necessitats empresarials i, aquestes, seran analitzades per Caixa d'Enginyers", s'ha explicat.

En aquest sentit, la cooperativa de crèdit oferirà un assessorament personalitzat, a través d'un equip especialitzat, que donarà suport a la viabilitat econòmica de les operacions i analitzarà les empreses sol·licitants per oferir un finançament adequat a la seva estructura. S'ha apuntat que s'ofereixen "moltes possibilitats" de finançament, com són els préstecs ECO, la línia ICO, les línies de garantia SGR o suport financer per complementar les recentment creades ajudes europees Fons Next Generation, l'obtenció de les quals requereix d'un estudi i una tramitació molt específica.

Jordi Just, president de la Cambra de Comerç de Reus, ha dit que "el gran objectiu de la Cambra és donar una resposta immediata a les necessitats de les empreses a les que representem. I aquest servei resum, en essència, aquesta voluntat on l'empresa i els seus assessors requereixen d'una atenció immediata i personalitzada".

Per la seva banda, Joan Cavallé, director general de Caixa d'Enginyers, ha assenyalat que "estem molt satisfets d'haver signat aquest acord en un moment en el que el teixit empresarial necessita recuperar les esperances per impulsar l'economia i créixer de nou. El nostre equip especialitzat assessorarà als agents econòmics i empresarials de la demarcació de Reus que ho sol·licitin amb la voluntat de millorar el desenvolupament i la competitivitat de les empreses".
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: