OBRES I MILLORES

Cambrils inicia les obres al carrer de Mart

També es realitzaran actuacions en altres vials

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 22 de novembre de 2021 a les 13:31 |
Una imatge de les obres al carrer Mart | Ajuntament de Cambrils
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Departament de Serveis Generals de l'Ajuntament de Cambrils ha iniciat aquest dilluns 22 de novembre les obres de reparació i pavimentació del carrer de Mart, entre els carrers de Terral i d'Eridià. Aquesta mateixa setmana també es renovarà el paviment d'un tram del carrer d'Edmond Halley (a l'altura de la Dorada) i un tram del carrer Camí de les Lloses (entre la via del tren i el carrer de les Orquídies). A més, es realitzaran actuacions puntuals als carrers de Terral i de Cèsar Martinell.

El pressupost d'execució total de les obres és de 42.059,72 euros (IVA inclòs). L'obra més gran serà la del carrer Mart, que estava molt malmès pel pas del temps, amb diversos sots, esquerdes i rases que havien cedit per la mala compactació. L'actuació consistirà en la demolició, el sanejament i la pavimentació de 2.275 m² de sòl, que corresponen a gairebé la totalitat de la via (335 metres lineals), i requerirà tallar el trànsit durant dos dies.

Per altra banda, també es renovarà el paviment del carrer Camí de les Lloses, que s'havia aixecat per la força del sistema radicular dels pins, provocant deformacions, bonys i esquerdes, amb la conseqüent perillositat pels vehicles que hi circulen. En aquest cas també es demolirà el paviment malmès, se sanejarà la base de les arrels i es tornarà a pavimentar. Finalment, es col·locaran a la nova rasant els marcs i tapes existents a la calçada i es pintarà la senyalització viària horitzontal que hi havia.

Les altres actuacions previstes són la pavimentació d'un tram del carrer Edmond Halley, que també tenia sots i esquerdes; la reparació de dos ressalts al paviment del carrer Terral i la demolició del fonament de formigó d'un antic pal de la xarxa elèctrica del carrer Cèsar Martinell.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: