1 de 10
EQUIPAMENTS

El Morell destina més d'1 milió d'euros a una nova pista coberta polivalent

Es construirà al recinte annex a les piscines

Una imatge de la futura construcció | Cedida
per Alba Cartanyà, Reus, Catalunya | 22 de novembre de 2021 a les 12:48 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Morell comptarà, ben aviat, amb una pista coberta polivalent que es construirà al recinte annex a les piscines. Actualment el projecte es troba en procés de licitació, i la inversió prevista per part de l'Ajuntament supera el milió d'euros, si bé l'actuació està parcialment finançada pel Pla únic d'obres i serveis de Catalunya (PUOSC).

"Amb aquesta obra, clourem les actuacions més importants del complex esportiu, després de la finalització de les obres del passatge de l'Esport el passat 2020", manifesta l'alcalde, Eloi Calbet. Aquest és un projecte que, assegura, s'ha impulsat "de la mà de les entitats esportives que en faran ús", ja que "hi han pogut dir la seva des del principi", indica.

Es tracta d'una pista que tindrà les mides reglamentàries per a poder acollir competicions esportives, a més de disposar de grades, vestidors, magatzems, i una zona enjardinada a l'exterior que acabarà d'urbanitzar l'entorn. A més "permetrà acollir també altres activitats, més enllà de les esportives, com ara concerts o sopars", apunta el batlle.

En definitiva, és "un equipament molt necessari, ja que el nostre pavelló s'ha quedat petit", insisteix -la regidora d'Esports, Judit Fernández, "i és que l'activitat esportiva al nostre municipi és molt destacable". Finalment, Calbet celebra "el consens polític que hi ha hagut a l'hora de tirar-lo endavant". 

 
Participació