1 de 10
SOLIDARITAT

Venda solidària a Reus de bicicletes de segona mà reparades per persones amb problemes de salut mental

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 20 de novembre de 2021 a les 19:13 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El proper dilluns, 22 de novembre, entre les 10 i les 12 del matí, al Mas Miarnau (Onze de Setembre, 112 de Reus), es podran adquirir bicicletes de segona mà reparades per persones amb problemes de salut mental que participen en el projecte Rodamón. Segons el model i la mida, els preus varien i es poden trobar bicicletes en perfecte estat d’ús a partir de 20 euros.

La recaptació que s’aconsegueix amb la venda de les bicicletes es destina a l’adquisició dels materials necessaris per continuar endavant amb el projecte, i reparar i restaurar noves bicicletes. A més, el projecte Rodamón també fa campanyes de recollida de bicicletes per reparar-les.

Aquesta és una iniciativa de l’Hospital de Dia d’Adults de Reus de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata que té per objectiu afavorir el procés de recuperació ocupacional de les persones usuàries de l’Hospital de Dia i, alhora, lluitar contra l’estigma, promocionar l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport sostenible, millorar la salut física de les persones i fomentar hàbits saludables.

L’Hospital de Dia

És un centre d’hospitalització parcial on es fan tractaments actius i intensius de mitja durada, que es basen en l’abordatge interdisciplinari (infermeria, psicologia, psiquiatria, teràpia ocupacional i treball social) per donar una resposta integral (biopsicosocial) als problemes de salut mental.

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: