PREMIS

Convoquen la nova edició dels Premis CDO als millors olis d'oliva verge extra

S'adreça a les almàsseres inscrites a les Denominacions d'Origen Protegides Baix Ebre-Montsià, Siurana o Terra Alta

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 19 de novembre de 2021 a les 11:53 |
El lliurament dels premis es farà al Palau Bofarull, de Reus | DOP Siurana
La Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de Reus han convocat una nova edició dels Premis CDO (Centre de Desenvolupament de l'Oli) als millors olis d'oliva verge extra 2021. Els participants poden inscriure's fins al 26 de novembre de 2021.

Podran optar a aquests guardons tots els olis que provinguin d'almàsseres de la demarcació degudament registrades en el Registre d'Indústries Agroalimentàries de Catalunya i inscrites a les Denominacions d'Origen Protegides Baix Ebre-Montsià, Siurana o Terra Alta. Cada almàssera pot presentar un sol oli a concurs i haurà de ser de dipòsits situats a les instal·lacions pròpies.

L'oli participant ha de ser de la campanya 2021 i la mostra presentada ha de procedir d'un lot homogeni de 500 litres com a mínim. Per participar al concurs s’ha d’adreçar un correu amb les dades d’inscripció a [email protected] abans del proper 26 de novembre a les 12 del migdia. Per a més informació sobre els premis i la inscripció us podeu adreçar en aquest mateix correu o trucar al telèfon 651 874 816.

Els premis consistiran en la compra dels olis guanyadors embotellats, en ampolles de 250ml, per un import de 1.500 euros a cadascuna de les categories, per part del Centre de Desenvolupament de l'Oli. D'aquesta manera, la Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de Reus podran promocionar-los a través de diferents accions. A més, les almàsseres podran fer menció del premi a l'etiqueta dels envasos de l'oli d'oliva verge extra.

Els premis es lliuraran en un acte al Palau Bofarull de la Diputació a Reus, en format presencial i aforament limitat. L’acte també es podrà seguir en directe, de forma virtual. El CDO, gestionat per la Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de Reus, reconeix des de fa quinze anys els millors olis d'oliva verge extra que s'elaboren a la demarcació.
Participació